Den nya hemsidan!

bve bannern

Vår nya hemsida som du nu besöker är egentligen utanför vår profession och som tur är så har vi fått väldigt bra hjälp av killarna som byggt hemsidan tillsammans med oss. Precis som inom bilvården så är det viktigt att ha nån att bolla ideer och “brainstorma” med. Denna sida har vi tillsammans arbetat med i ca 1,5 år och den har ett stort antal nya fiunktioner som kommer glädja vår personal på kontoret samt er kunder. Bland annat så finns et nu ett forum som är ett oskrivet blad men som vi kommer bygga upp tillsammans med er! Det ni kan förvänta er är saklighet och ett fokus på kundnyttan i första hand. Till oss kan ni vända er för support oavsett vilket märke ni använder!

Ser ni något som är felaktigt på sidan eller funktioner osv som ni saknar så uppskattar vi om ni ger oss kritik och förslag på förbättringar!

Är du Taxiåkare?
Ansök om att testa BVE Grön 2.0 kostnadsfritt!!!
We respect your privacy.